9/1/17

Timbal de moniato, verdures i xampinyons



 
Ingredients:
8 moniatos (o 4 si són molt grossos)
1 ceba
1 primentó verd
2 pastanagues
200g xampinyons
400g tomaca en conserva
1c panela (o sucre)
4 cherries
Sal
Oli
Pebre

Preparació:
Coem los moniatos al forn. Aquesta vegada tenia moniatos variats, ho podeu fer en aquells que més vos agraden.
Saltegem la ceba, lo primentó, la pastanaga, xampinyons en un xorret d’oli. Salpebrem.
Una vegada se comencen a dorar afegim a tomaca tallada a trossos i una cullerada de panela per a llevar l’acidesa. Corregim de sal i dixem que se cogue poc a poc.


Una vegada cuits los moniatos, los pelem i xafem bé. Posem sal, oli i pebre i barregem bé.



Emplatem tot utilitzant un motlle. Posem moniato a la base, sofregit al centre i tornem a cobrir en moniato. 


Tallem les cherries per la meitat i les posem al damunt. Servim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada