Ingredients:
8 moniatos
(o 4 si són molt grossos)
1 ceba
1 primentó
verd
2
pastanagues
200g
xampinyons
400g tomaca
en conserva
1c panela (o
sucre)
4 cherries
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Coem los
moniatos al forn. Aquesta vegada tenia moniatos variats, ho podeu fer en
aquells que més vos agraden.
Saltegem la
ceba, lo primentó, la pastanaga, xampinyons en un xorret d’oli. Salpebrem.
Una vegada
se comencen a dorar afegim a tomaca tallada a trossos i una cullerada de panela
per a llevar l’acidesa. Corregim de sal i dixem que se cogue poc a poc.
Una vegada
cuits los moniatos, los pelem i xafem bé. Posem sal, oli i pebre i barregem bé.
Emplatem tot
utilitzant un motlle. Posem moniato a la base, sofregit al centre i tornem a
cobrir en moniato.
Tallem les
cherries per la meitat i les posem al damunt. Servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada