17/1/17

Cantina Machito

De tant en tant apetix anar a minjar a un mexicà, i passejant per Gràcia, vam decidir entrar a la Cantina Machito per dinar.

https://www.facebook.com/Cantina-Machito-Barcelona-113286498741194/?fref=ts



Un restaurant agradable amb molt de color i decoració feta amb intenció. A la part del darrera simula com un pati on al migdia entra molta llum i s'està d'allò més bé.

Com que mos havien avisat que les racions éren generoses, vam decidir compartir.

Un guacamole.


Correcte, bo, i per al nostre gust li faltava lo puntt picant mexicà. Cosa que vam poder arreglar en les salses que te trauen a la taula (amb més totopos).


Tenen varietat de cerveses, però aquesta vegada mos vam decidir a provar una cubana. Ja havíem provat a alguns restaurants la michelada, però com se sol dir, quan més sucre més dolç, així que només cal afegir-li una mica de picant per a que mos decantessem per ella. una combinació diferent i bona.


Després vam seguir en les quesadillas veggies. Una de flors de carabassó en xampinyons, una altra de cuitlacoche (bolets dels panís) en formatge i la última i potser la més diferent de lo que estem acostumats, la de chile poblano en formatge.


I per acabar volíem provar papadzules però no ne teníen, axí que mos vam decantar per la tortilla embolicada en chilejo. Si vos agrada lo picant, és una bona opció.


Si sou llepolets, guardeus lloc per al postre. Natros ja no podíem més.

I si voleu baixar bé lo dinar, parleu en lo cambrer per a que vos recomane un bon tequila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada