14/10/16

Cal Manú

Aprofitant les passades XXV Jornades gastronòmiques del polp i de l'arròs a Sant carles de la Ràpita vam anar a provar lo menú de la Cal Manú.




Per començar ens van traure un carpaccio de polp amb mermelada casolana de carxofa acompanyat d'unes torradetes.
 

Vam acabar demanat pa sense torrar per sucar!

Per veure, aigua, un vi blanc jove Mas de les Vinyes  D.O. Montsant i un vi negre Cataregia Reserva- Syrah 2010 D.O. Terra Alta que entraven amb el menú.




Polp torrat a la brasa de llenya acompanyat amb mousselina d’alls tendres. Un polp per a cada dos! Mmmm... estava tant bo que se desfeia a la boca!



Saltejat de polp amb variat de bolets frescos. Un clàssic, bo.


Coulant de brandada de polp amb llàgrima d’alfàbrega. Una manera diferent de minjar lo polp que mos va sorprendre agradablement a tota la taula. estava molt bo i lo toc de l'ou al punt al mig, insuperable.




Polp sofregit amb cigrons i cobert amb cruixent de cansalada viada. Aquí vam denanar un prarell sense canslada i ens ho van fer sense cap problema. Un plat de cullera de tota la vida.



I per acabar de rematar, paella marinera de pop i mussola. Un arròs fantàstic, al punt i amb molt de sabor. però estavem tant farts que no mol vam poder acabar. A la carmanyola va fer cap.



Per postres, un variat de flams casolans: flam d'atmella, de café, xocolata i formatge. I meló amb una mica de mató.


Cafés i infusions i a pair-ho bé.

Un menú completíssim del qual vam sortir més que satisfets.
Ara ja han acabat aquestes jornades, però d'aquí poc venen les del llangostí, així que si teniu ganes de fer una bona minjada, no dubteu en visitar-los!
També tenen menú diari i tres o quatre propostes molt interessants per al cap de setmana a banda de la carta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada