17/4/16

Pa de St. Jordi (versió vegetariana)



Ingredients:
500g farina de força
10 anous
300ml aigua
9g llevadura
50g parmesà (o qualsevol altre formatge en pols que vos agrade)
6 c de tomaca sofregida
1c cúrcuma
Sal

Preparació:
Fem la massa tot barrejant la farina, la llevadura, la sal i l’aigua. La separem en tres part si a cadascuna li afegim los seus ingredients característics.
Per al roig li afegim la tomaca.


Per al groc, cúrcuma i parmesà.


Per a la volta anous.


Dixem reposar la massa uns 30 minuts.
Dividim la massa a parts iguals per a fer los xurrets. Necessitarem 5 de color groc de la mateixa mida, 4 de color roig de la mateixa mida i lo de anous ben llarg.



En los xurrets rojos i grocs farem la senyera i després li pegarem la volta amb lo de anous.



Si von sobra, podeu fer una roses a mode de minipanet que també queden bé.


Ho posem al forn a coure a 250º uns 15-20 minuts i ja tindrem lo nostre pa de St. Jordi vegetarià.


Si voleu fer una versió carnívora, només cal que canvieu la tomaca per sobrassada.

Que tingueu una bon dia de St. Jordi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada