Avui vos torno a portar una altra recepta italiana perquè seguixo participant al repte CRI . Aquesta ja és la segona edició, així que si teniu ganes de participar o saber-ne una mica més, només cal que cliqueu damunt de la imatge.
I tornem a anar a Sicilia amb una manera d'arrebossar carn que encara no havia provat. Sempre s'aprèn alguna cosa nova. Personalment no menjo carn, però qui ho va tastar li va agradar! :)
Ingredients:
4 fette di sottonoce di vitello
80g di pecorino (jo l’he substituït per parmesà)
20g di pane grattugiato
1 uovo
2 spicchi di aglio
Un ciuffo di pressemolo
Olio di oliva
½ bicchiere di aceto
Sale
Pepe
Preparació:
Afagem los filets de carn los axafem una mica per a trencar lo nervi. Los posem en una safata en la cullerada de vinagre a macerar una hora a la nevera. Ho anem remenant de tant en tant.
Rentem lo julivert i lo trinxem. Pelem l’all, lo trinxem i barregem en lo julivert.
Batem l’ou. Posem lo formatge a un plat i a un altre l’all i lo julivert barrejat en lo pa ratllat.
Posem un bon xorro d’oli a la paella i encenem lo foc al màxim.
Escorrem be la carn i la salpebrem. Ho passem per l’ou batut, lo formatge i lo pa ratllat en aquest ordre.
Ho posem a la paella i dorem per les dos bandes.
Quan ho traiem ho dixem una mica damunt d’un tros de paper de cuina per a traure l’excés d’oli.
Ho podem servir al moment o guardar per a la carmanyola de l’endemà.
I tornem a anar a Sicilia amb una manera d'arrebossar carn que encara no havia provat. Sempre s'aprèn alguna cosa nova. Personalment no menjo carn, però qui ho va tastar li va agradar! :)
Ingredients:
4 fette di sottonoce di vitello
80g di pecorino (jo l’he substituït per parmesà)
20g di pane grattugiato
1 uovo
2 spicchi di aglio
Un ciuffo di pressemolo
Olio di oliva
½ bicchiere di aceto
Sale
Pepe
Preparació:
Afagem los filets de carn los axafem una mica per a trencar lo nervi. Los posem en una safata en la cullerada de vinagre a macerar una hora a la nevera. Ho anem remenant de tant en tant.
Rentem lo julivert i lo trinxem. Pelem l’all, lo trinxem i barregem en lo julivert.
Batem l’ou. Posem lo formatge a un plat i a un altre l’all i lo julivert barrejat en lo pa ratllat.
Posem un bon xorro d’oli a la paella i encenem lo foc al màxim.
Escorrem be la carn i la salpebrem. Ho passem per l’ou batut, lo formatge i lo pa ratllat en aquest ordre.
Ho posem a la paella i dorem per les dos bandes.
Quan ho traiem ho dixem una mica damunt d’un tros de paper de cuina per a traure l’excés d’oli.
Ho podem servir al moment o guardar per a la carmanyola de l’endemà.
Me alegra mucho de que estés en el reto! Gracias guapa! Te ha quedado genial!
ResponEliminaTe han quedado estupendos!! la verdad es que de esta manera quedan unos filetes deliciosos. Bs.
ResponEliminaQue ricos estaban verdad? uumm
ResponEliminaA ver cual es lo próximo :-)
Besos
Nieves
Que buena pinta, el rebozado parece crujientito como me gusta a mi.Desde luego me encantan.
ResponEliminaPor fin me he podido pasar a ver vuestras recetas jejeje que estoy de exámenes.
Un besito,
http://elbauldelasdelicias.blogspot.com.es/
Unos filetes deliciosos! Es una receta sencilla pero muy resultona.
ResponEliminaBesos!