Ingredients:
450g
pastanagues
1 ceba
grossa
1 dent d’all
1c coriandre
1l caldo
verdura
Oli
3c cilantre
fresc
Suc de ½ llimona
Nou moscada
Preparació:
Pelem la
ceba i rentem bé les pastanagues. Ho tallem tot a trossos.
Pelem l’all.
Afegim un
xorret d’oli ala cassola i saltegem una mica lo coriandre. Afegim la ceba i la pastanaga
i l’all. També la nou moscada al gust.
A
continuació tirem lo caldo de verdura i dixem coure fins que la pastanaga ai la
ceba estiguin ben cuites.
Una vegada
cuit ho triturem bé, afegim lo suc de llimona i lo cilantre.
Servir ben
calent.
*Si la fem
per a l’estiu la podem servir gelada que també està bona.
La recepta
no porta sal, però si a algú no pot menjar sense sal, sempre se’n pot posar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada