4/1/16

Sopa de pastanaga i coriandre





Ingredients:
450g pastanagues
1 ceba grossa
1 dent d’all
1c coriandre
1l caldo verdura
Oli
3c cilantre fresc
Suc de ½ llimona
Nou moscada

Preparació:
Pelem la ceba i rentem bé les pastanagues. Ho tallem tot a trossos.
Pelem l’all.
Afegim un xorret d’oli ala cassola i saltegem una mica lo coriandre. Afegim la ceba i la pastanaga i l’all. També la nou moscada al gust.


A continuació tirem lo caldo de verdura i dixem coure fins que la pastanaga ai la ceba estiguin ben cuites.


Una vegada cuit ho triturem bé, afegim lo suc de llimona i lo cilantre.


Servir ben calent.


*Si la fem per a l’estiu la podem servir gelada que també està bona.
La recepta no porta sal, però si a algú no pot menjar sense sal, sempre se’n pot posar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada