Ingredients:
60g aulives
verdes sense pinyol
40g panís
100g feta
250g de
farina integral
50g llevat
2 ous
1 sobre de
graciosa
1/2 got llet
d’avena (o la que vulgueu)
Sal
Preparació:
Precalentem
lo forn a 180º.
Tallem les
aulives a rodanxes i les escorrem. Posem lo panís a l’escorredor i tallem lo
feta a daus i també lo dixem escórrer bé.
Mentrestant barregem
lo llevat en la llet d’avena a temperatura ambient. Ho barregem bé en los ous,
sal al gust i anem afegint farina i lo sobre de graciosa i remenant per tal d’aconseguir
una massa toveta.
Afegim les
aulives, lo feta i lo panís. Remenem bé i ho anem posat als motlles. No ompliu
lo motlle fins dalt, només a la mitat, perquè després ja creixen.
Ho posem al
forn i coem durant uns 15- 20 minuts. Tot depenent del forn que tingueu.
Les traiem i
les dixem gelar damunt d’una reixa.
Ja tenim
magdalenes salades per esmorzar, berenar o acompanyar qualsevol plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada