No hi ha millor regal que aquell que podem fer natros. Avui vos dixo un vi preparat en unes móres que vam collir a finals d'estiu.
Ingredients:
(en relació
al vi)
30 móres
(aprox.)
1l vi negre
5c sucre morè
50ml conyac
Preparació:
Rentarem bé
les móres que haguem collit i si alguna té tronxet li tallarem o traurem.
Posarem lo
vi en ampolles o garrafes. Dixant espai suficient per afegir la resta d'ingredients.
Dintre hi
afegirem les móres i lo sucre. Ho remenarem bé i dixarem reposar 30 dies en un lloc sec i que no li toque la
llum.
Al cap de 30
dies obrirem i afegirem lo conyac. Tornarem a remenar-ho i ho dixarem reposar
60 dies al mateix lloc.
Quan haiguen
passat los dies, colarem lo vi per tal de treure-li les móres i ho podrem
envasar en aquell recipient que preferiu.
Queda un vi
dolcet per acompanyar les postres.
Ja hem
contareu com vos surt si ho proveu!
Les pròximes móres que caiguin a les meves mans seran per provar de fer aquest vinet de postres! Petonarros!
ResponElimina