15/7/15

Coca de verdures





Ingredients

1 carabassó

1 ceba

1 primentó roig

1 primentó verd

Tomaca triturada

Formatge

Farina

1 quinto de cervesa

Sal

Pebre

Herbes provençals



Preparació

Barregem la farina que entre en un quinto de cervesa, salem al gust i li tirem herbes provençals. Ho amassem bé i dixem reposar per a que augmente.





Rentem bé tota la verdura i la tallem a rodanxes.



Estenem bé la massa, posem al damunt la tomaca triturada. Anem posant la verdura de la manera que més mos agrade, li tirem una mica de sal i pebre per damunt i lo formatge que més vos agrade o tingueu per la nevera ratllat.





La posem al forn a 180º i coem.



La podeu minjar acabada de fer o al cap d’unes hores quan s’haigue gelat també estarà molt bona.


2 comentaris:

  1. mmmmm que bona! Tinc totes aquestes verdures a l'hort, i la massa sembla prou fàcil...la provarem! ;)
    Petons
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. La de verdures és la meva preferida, i m'ha encantat que afegissis les herbes provençals a la massa, ho hauré de provar! un petó!

    ResponElimina