26/4/15

Restaurant Teresa Carles



Teresa  Carles és un dels meus restaurants preferits de Barcelona. Cuina vegetariana que fa que sempre vulgues repetir. Un lloc ideal per portar a aquells que mai volen entrar a un vegetarià, los fareu canviar d’opinió.

Acostuma a estar ple, així que vos recomano que si heu d’anar feu reserva prèvia, o bé per telèfon o internet des de la seva pròpia web. Allí també hi trobareu la seva carta (un no sap mai què triar!) i lo menú complet del mes. Ja que fan unes formules del dia molt bones i variades. Ah! I si ho demaneu vos dixen agafar lo menú mensual per emportar a casa. També vos recomano lo seu menú degustació.



Avui vos presento un dels menjars que vam fer l’últim cop que vam anar.
Però com ja he dit, no me’n canso mai de repetir i cada vegada provar algo nou. Tot està molt bo i ben elaborat!

Per beure vam demanar lo vi negre de la casa, correcte. Però també fan sucs i liquats genials.

Per picar vam demanar uns ” healty nachos” amb azukis i guacamole. Boníssims! Qualsevol dels entrants és ideal per compartir!




I per plat ens vam decantar per una pasta farcida "Red devil raviolo" d'asbargínyia, tomaques seques i formatge de cabra, amb la seua asbargínyia i salsa de remolatxa i unes mandonguilles de quorn i ceps amb coco i algues amb una salsa amb un toc de ratafia.




Les racions són generoses, així que no vam fer postre, però si vos agrada lo dolç, guarde-vos un lloc perquè també los fan molt bons.

Tes i cafès al gust.


És un restaurant que hem recomanat moltes vegades als amics i mai ens ha fallat.

I vatros, què en penseu?

Coneixeu alguna proposta similar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada