200g tofu
80g farina d’arròs
½ c cúrcuma
½ c paprika
½ c comí
Nou moscada
Sal
Oli
Per a la
salsa:
200ml crema
vegetal (soja, avena, espelta...)
8 xiitake
1c gingebre
i all picat
½ c chile
Preparació:
Desfem bé lo
tros de tofu i los barregem en les espècies. A continuació hi afegim la farina
i barregem bé en les mans fins obtenir una massa consistent.
Anem fent
boletes de la mida desitjada. Jo les vaig fer tipo gnocchis, perquè si les fem
molt grans són massa contundents.
Les posem a
bullir i quan suren ja les podem anar traient. Voldrà dir que ja estan cuites.
Mentrestant
preparem la salsa. Posem un xorret d’oli i saltegem lo chile i la pasta de
gingebre i all. Si no vos agrada lo picant, poseu només l’all trinxat.
Rentarem i
tallarem los xiitake trossets i ho
afegirem al sofregit. Quan estiguin doradets afegirem la crema vegetal,
rectificarem de sal i acabarem de coure.
Saltejarem
les boletes en una mica d’oli i les barrejarem en la salsa. Servirem calent.
Has de presentar aquestes boletes al Memòries d'aquest mes, que va de mandonguilles! Petonarros!
ResponEliminaSiii! Bona idea! Fa temps que no hi participo... Gràcies per recordar-m'ho! Ara ho faig! :)
ResponEliminaUnes boletes molt originals, i la salsa ha d'estar genial! No se si saps que organitzo un concurs al meu blog, sortegem un lot deproductes Castey valorat en 160€ i m'agradaria molt comptar amb tu,tens tota la informació al blog, a veure si t'animes! Una abraçada bonica!
ResponEliminaAra m'ho miro. Gràcies!!
Eliminauna recepta alternativa molt complerta! Gràcies Cristina per participar amb les dues receptes a Memòries d'una cuinera. Petonets
ResponEliminaDe res! ;)
Elimina