2 polps
mitjans
Arròs
½ primentó
roig
1 ceba
Pèsols
1l caldo de
peix
Oli
Sal
Pebre
Per al
romesco:
1 tomaca
escalivada
2 dents d’all
escalivades
1 nyora (la
polpa)
10g
avellanes
Oli
Sal
Preparació:
Pelem,
rentem i tallem la ceba i lo primentó. Posem un xorret d’oli a la paella i
sofregim. Salpebrem.
Netegem los
polps i los tallem a trossos. Los afegim al sofregit. Saltegem una mica.
Afegim l’arròs,
tirem sal al gust i lo sofregim una mica. Tirem lo caldo de peix i los pèsols i
dixem coure.
Preparem lo
romesco tot triturant los ingredients.
Quan l’arròs
ja casi estigue cuit i quede poc caldo, afegim lo romesco, remenem bé, abaixem
lo foc i dixem que face una mica de xup-xup. S’acabarà de coure i estarà al
punt. Apaguem lo foc i servim.
Bon profit!
Oh que bo que ha de ser! M'encanta!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden