20/10/14

Arròs de polp al romesco




Ingredients:

2 polps mitjans

Arròs

½ primentó roig

1 ceba

Pèsols

1l caldo de peix

Oli

Sal

Pebre



Per al romesco:

1 tomaca escalivada

2 dents d’all escalivades

1 nyora (la polpa)

10g avellanes

Oli

Sal



Preparació:



Pelem, rentem i tallem la ceba i lo primentó. Posem un xorret d’oli a la paella i sofregim. Salpebrem.





Netegem los polps i los tallem a trossos. Los afegim al sofregit. Saltegem una mica.





Afegim l’arròs, tirem sal al gust i lo sofregim una mica. Tirem lo caldo de peix i los pèsols i dixem coure.







Preparem lo romesco tot triturant los ingredients.



Quan l’arròs ja casi estigue cuit i quede poc caldo, afegim lo romesco, remenem bé, abaixem lo foc i dixem que face una mica de xup-xup. S’acabarà de coure i estarà al punt. Apaguem lo foc i servim.




Bon profit!


1 comentari: