23/2/14

Pa de parmesà, tomaques seques i herbes provençals



La meua col·laboració del mes a Memòries d’una cuinera.





Ingredients:


500g farina integral

300ml aigua

90g llevadura

10 tomaques seques

30g parmesà

Herbes provençals

Sal



Preparació:



Barregem la farina i la llevadura. Afegim les tomaques seques tallades a trossets, lo parmesà ratllat, les herbes provençals al gust, l'aigua i la sal.

 

Ho posem al programa d’amassar de la panificadora. Quan acabe, ho coem en lo programa de pa integrals.



Una vegada cuit, lo traiem i dixem gelar.

 

Esta tant bo que te’l pots minjar sense res!

5 comentaris:

  1. Un altre pa a la llista dels pendents de tastar!!! La panificadora, a casa, treu fum! Petons!

    ResponElimina
  2. Un pa molt complert, amb una mica de formatge i ja tens un àpat.
    Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.

    ResponElimina
  3. quin pa més italià!!!! m'encanta. moltíssimes gràcies per participar. Molts petonets

    ResponElimina