La meua
col·laboració del mes a Memòries d’una cuinera.
Ingredients:
500g farina
integral
300ml aigua
90g
llevadura
10 tomaques
seques
30g parmesà
Herbes provençals
Sal
Preparació:
Barregem la
farina i la llevadura. Afegim les tomaques seques tallades a trossets, lo
parmesà ratllat, les herbes provençals al gust, l'aigua i la sal.
Ho posem al
programa d’amassar de la panificadora. Quan acabe, ho coem en lo programa de pa
integrals.
Una vegada
cuit, lo traiem i dixem gelar.
Esta tant bo
que te’l pots minjar sense res!
Mmmmm!!!! Que bó !!
ResponEliminaUn altre pa a la llista dels pendents de tastar!!! La panificadora, a casa, treu fum! Petons!
ResponEliminaSembla ben bo, cristina!
ResponEliminaUn pa molt complert, amb una mica de formatge i ja tens un àpat.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a Memòries.
quin pa més italià!!!! m'encanta. moltíssimes gràcies per participar. Molts petonets
ResponElimina