Ingredients:
2 cebes grosses
200ml de crema
vegetal
1 quinto de
cervesa
Farina de blat
integral
Llevadura
Formatge de cabra
ratllat
Oli
Sal
Pebre
Preparació:
Fem la massa tot
barrejant la farina que entre en la llevadura, lo quinto de cervesa i sal al
gust. Quan la tinguem feta la dixem reposar una hora tapada per a que augmente.
Pelem, rentem i
tallem la ceba a juliana. La sofregim en un xorro d’oli a la paella.
Estenem la massa
en lo rodillo i li donem la forma de la llanda.
Posem un paper de forn a baix
pa que no se mos enganxe.
A damunt de la
massa repartim la ceba, afegim la crema vegetal, salpebrem i li tirem una mica
de formatge de cabra ratllat per damunt.
Ho coem al forn
uns 20 minuts a 170º.
Al moment està
molt bo, però si vos espereu a l’endemà estarà encara millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada