Ingredients:
1 primentó roig
gran
1 ceba
4 llaunes de
tonyina
Parmesà
2 pastanagues
100ml de crema de
piquillos casolana
4 alls tendres
150g d’espinacs
Sal
Oli
Pebre
Herbes provençals
Preparació:
Rentem i tallem
per la mitat lo primentó. Lo posem a coure al forn fins que se face una mica
tou.
Rentem, pelem i
tallem a trossets la resta de verdura.
Fem un sofregit
en los alls tendres, la ceba, les pastanagues i los espinacs.
Quan estigue
sofegit, hi aboquem la tonyina i la salsa de piquillos casolana. Remenem bé i
ho acabem de coure.
Farcim les dos
mitats de primentó, li tirem parmesà per damunt al gust o qualsevol altre tipus
de formatge que vos agrade.
Ho posem a
gratinar al forn uns 15 minuts a 170º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada