17/1/13

Primentó farcit





Ingredients:

1 primentó roig gran
1 ceba
4 llaunes de tonyina
Parmesà
2 pastanagues
100ml de crema de piquillos casolana
4 alls tendres
150g d’espinacs
Sal
Oli
Pebre
Herbes provençals

Preparació:

Rentem i tallem per la mitat lo primentó. Lo posem a coure al forn fins que se face una mica tou.



Rentem, pelem i tallem a trossets la resta de verdura.

Fem un sofregit en los alls tendres, la ceba, les pastanagues i los espinacs. 



Quan estigue sofegit, hi aboquem la tonyina i la salsa de piquillos casolana. Remenem bé i ho acabem de coure.
 
Farcim les dos mitats de primentó, li tirem parmesà per damunt al gust o qualsevol altre tipus de formatge que vos agrade.



Ho posem a gratinar al forn uns 15 minuts a 170º.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada