Ingredients:
Per a unes 20
crêpes
16 cullerades de
farina
4 ous
4 cullerades de
mantega
Mantega per
engrassar la paella
2 gots de llet de
soja
Sal o sucre
(depenent com les volgueu fer)
Preparació:
Barregem la
farina en los ous, la llet de soja, les 4 cullerades de mantega desfeta i
afegim sal o sucre depenent de com les vulguem farcir.
Una vegada
tinguem una barreja homogènia (de textura prou líquida), ja podem fer les crêpes.
Si utilitzem una
paella especial per a crêpes o una paella de ceràmica, millor.
Posem una mica de
mantega a desfer a la paella i afegim, en funció del gran que sigue la base de
la paella una mica de la barreja. Escampem bé, i quan veiguem que estiue cuita
d’un costat, la girem. Ho podem fer en la mateixa paella o en l’ajuda d’una
forquilla, depenent de l’habilitat que tingueu en tombar coses en la paella.
Quan les tingueu
fetes, les farcim del que vulguem i a minjar!
Sinó vos les heu
de minjar totes, les poseu per capes en paper de film i al congelador. Així
quan les necessitareu, les podreu treure individualment uns minuts abans. Es
descongelen fàcilment.
Au, a farcir del
que més vos agrade: verdures, formatges, melmelades, xocolata...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada