18/11/12

Crêpes






Ingredients:

Per a unes 20 crêpes

16 cullerades de farina
4 ous
4 cullerades de mantega
Mantega per engrassar la paella
2 gots de llet de soja
Sal o sucre (depenent com les volgueu fer)

Preparació:

Barregem la farina en los ous, la llet de soja, les 4 cullerades de mantega desfeta i afegim sal o sucre depenent de com les vulguem farcir.

Una vegada tinguem una barreja homogènia (de textura prou líquida), ja podem fer les crêpes.



Si utilitzem una paella especial per a crêpes o una paella de ceràmica, millor.

Posem una mica de mantega a desfer a la paella i afegim, en funció del gran que sigue la base de la paella una mica de la barreja. Escampem bé, i quan veiguem que estiue cuita d’un costat, la girem. Ho podem fer en la mateixa paella o en l’ajuda d’una forquilla, depenent de l’habilitat que tingueu  en tombar coses en la paella.

Quan les tingueu fetes, les farcim del que vulguem i a minjar!

Sinó vos les heu de minjar totes, les poseu per capes en paper de film i al congelador. Així quan les necessitareu, les podreu treure individualment uns minuts abans. Es descongelen fàcilment.



Au, a farcir del que més vos agrade: verdures, formatges, melmelades, xocolata...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada