Ingredients:
2 làmines de
pasta fullada
250g bledes
200g tofu
4 tomaques seques
1 ceba
1 ou
Salsa soja
Sèsam
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Posem les
tomaques seques a remulla uns 20 minuts abans de començar a preparar-ho tot per
a que s’hidraten una mica.
Rentem les
bledes, i les tallem a trossets. Pelem la ceba, la rentem i la tallem a
juliana.
Posem a sofregir
la ceba i les bledes.
Tallem lo tofu i
les tomaques a trossets i ho aboquem al sofregit. Salpebrem i anem remenant.
Tirem un raig de salsa de soja i acabem de coure.
Estenem una
làmina de pasta fullada i repartim pel damunt lo sofregit. Ho cobrim en l’altra
làmina. Li fem la vora per a que no s’escape lo farcit i ho pintem en ou i
decorem en sèsam.
Ho coem al forn dalt
i baix fins que estigue dorat i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada