29/10/12

Crema de verdures en gorgonzola






Ingredients:

4 pastanagues
4 alls porros
250g bledes
1 carabassó
2 formatgets
2 talls de gorgonzola
200ml crema vegetal (soja)
Sal
Pebre

Preparació:

Pelem, rentem, tallem i posem a bullir la verdura i les pastanagues.

Quan estigue bullit, traiem la mitat de l’aigua de cocció i la guardem per fer un altra cosa (per exemple, sopa).

Afegim la crema vegetal, los formatgets, lo gorgonzola, salpebrem i ho triturem bé.

Se pot servir tant a temperatura ambient com calenta.

Bon profit!

1 comentari:

  1. Hola Cristina! Haig de dir-te que l'he fet amb alguna petita variació, com en lloc de un quart de bledes, he posat una bossa sencera de les del Mercadona que són de 300 gms i he afegit un parell de pastilles de caldo de pollastre junt amb el litre d'aigua. Deliciosa!!!

    ResponElimina