Com lo del xino, ja voreu!
Ingredients:
4 pits de pollastre filetejats
1 tassa de farina de blat
1 tassa aigua
¼ tassa de farina de panís
¼ de cullerada de sucre
1 cullerada salsa de soja
½ llimona
Oli
Sal
Per a la salsa:
4 cullerades de suc de llimona
4 cullerades de sucre
¾ tassa caldo de pollastre
2 cullerades de farina de panís
Sal
Oli
Preparació:
Barregem la salsa
de soja en un xorret d’oli i sal, i marinem lo pollastre uns 20 minuts.
Barregem la
farina de blat, la farina de panís, lo sucre i l’aigua i ho barregem fins
aconseguir una mescla homogènia. Arrebossem lo pollastre amb això i lo fregim
en abundant oli. L’anem posant a un plat en paper de cuina per a que
absorvixque l’oli sobrant. Quan estigue lo reservem al forn per a que se
mantingue calentet..
Fem la salsa. Barregem a un bol lo suc de llimona, lo sucre, lo caldo i la farina de panís. Salem.
Posem dos
cullerades d’oli al wok i quan estigue tebi afegim la barreja. Anem remenant
fins que la salsa agafe consistència.
Tallem la mitra
llimona a galls i la posem damunt del pollastre. Li tirem la salsa al damunt i
servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada