4/11/12

Pollastre a la llimona *Xina


Com lo del xino, ja voreu!





Ingredients:

4 pits de pollastre filetejats
1 tassa de farina de blat
1 tassa aigua
¼ tassa de farina de panís
¼ de cullerada de sucre
1 cullerada salsa de soja
½ llimona
Oli
Sal

Per a la salsa:
4 cullerades de suc de llimona
4 cullerades de sucre
¾ tassa caldo de pollastre
2 cullerades de farina de panís
Sal
Oli


Preparació:

Barregem la salsa de soja en un xorret d’oli i sal, i marinem lo pollastre uns 20 minuts.

Barregem la farina de blat, la farina de panís, lo sucre i l’aigua i ho barregem fins aconseguir una mescla homogènia. Arrebossem lo pollastre amb això i lo fregim en abundant oli. L’anem posant a un plat en paper de cuina per a que absorvixque l’oli sobrant. Quan estigue lo reservem al forn per a que se mantingue calentet..

Fem la salsa. Barregem a un bol lo suc de llimona, lo sucre, lo caldo i la farina de panís. Salem.
Posem dos cullerades d’oli al wok i quan estigue tebi afegim la barreja. Anem remenant fins que la salsa agafe consistència.

Tallem la mitra llimona a galls i la posem damunt del pollastre. Li tirem la salsa al damunt i servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada