Ingredients:
(4pax)
4 asbargínies
2 pataques
1 tomaca
1 ceba
1 tros de carn vegetal (mescla tofu i seitan)
fomatge tipus feta
250ml llet de soja
2 cullerades de farina
sal
pebre
nou moscada
Preparació:
Tallem les pataques a rodanxes, les salpebrem i coem al forn. També tallem les asbargínies a rodanxes i les fem una mica a la planxa. Ho reservem tot.
Preparem el sofregit. Tallem una ceba i una tomaca a trossets i els sofregim. Quan comencen a estar dorats, afegim la carn vegetal de tofu i seitan. Remenem i sofregim fins que agafi coloret.
Mentre fem el sofregit, preparem la bexamel tot coent la llet de soja amb dos cullerades de farina, sal pebre i una mica de nou moscada.
Fem lo muntatge del plat. primer una capa de pataca. A continuació posem una capa d'asbargínia, una capa amb el sofregit, una altra capa d'asbargínia, una capa de formatge, una capa d'asbargínia, i per acabar, la bexamel per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada