13/9/11

Moussaka vegetariana




Ingredients:
(4pax)

4 asbargínies
2 pataques
1 tomaca
1 ceba
1 tros de carn vegetal (mescla tofu i seitan)
fomatge tipus feta
250ml llet de soja
2 cullerades de farina 
sal
pebre
nou moscada

Preparació:

Tallem les pataques a rodanxes, les salpebrem i coem al forn. També tallem les asbargínies a rodanxes i les fem una mica a la planxa. Ho reservem tot.

Preparem el sofregit. Tallem una ceba i una tomaca a trossets i els sofregim. Quan comencen a estar dorats, afegim la carn vegetal de tofu i seitan. Remenem i sofregim fins que agafi coloret.

 









Mentre fem el sofregit, preparem la bexamel tot coent la llet de soja amb dos cullerades de farina, sal pebre i una mica de nou moscada.


Fem lo muntatge del plat. primer una capa de pataca. A continuació posem una capa d'asbargínia, una capa amb el sofregit, una altra capa d'asbargínia, una capa de formatge, una capa d'asbargínia, i per acabar, la bexamel per damunt.



Ho cuinem a al forn a uns 170º tot posant-hi una mica de formatge per damunt per a gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada