Ingredients:
250g de farina
50g de llevat
2 ous
1 sobre de graciosa
1/2 got de llet de soja (o qualsevol altra)
100g d'aulives verdes sense pinyol (o negres, com més vos agraden)
100g de feta
formatge ratllat
2 cullerades d'herbes provençals
sal
Preparació:
Barregem la farina amb el llevat i el sobre de graciosa. Després ho barregem amb els ous i la llet.
Tallem el feta a dauets i les olives a rodanxes. Ho posem tot a la barreja i afegim les herbes provençals i la sal al gust.
Posem la barreja en els diferents motlles. (Jo utilitzo los de silicona, perquè són reciclables, sinó sempre ne podeu anar a comprar de paper de la mida que vulgueu.) Tirem lo formatge ratllat per damunt.
Posem el forn a 180º dalt i baix i les coem. Quan estiguen pujades i dorades, ja estaran al punt! Traue-les i dixeu-les gelar. Estan molt bones totsoles i sinó com acompanyament de plats de sucar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada