22/11/25

Pataques farcides de gambes, rap i porros

 


Ingredients:

16 pataques

300g gambes (ja pelades)

500g rap (ja sense cap ni espina)

4 alls porros

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Farina d’ametlla

Pa ratllat sense gluten

 

Preparació:

Netegem les pataques i les posem a coure al forn.

Netegem los porros i los tallem a trossets. A una cassola posem un bon xorro d’oli i los sofregim.

Tallem els gambes i lo rap a trossets. Ho afegim a la cassola i sofregim. Salpebrem al gust.

Una vegada les pataques estiguen cuites, les dixem gelar. Desprès les partirem per la mitat i abuidarem.



Xafarem les pataques, salpebrarem i hi posarem un xorret d’oli. Ho barrejarem en casi tot lo sofregit. Guardarem uns trossets de gamba i rap per a posar-ho desprès al damunt.


Farcim les pataques.

Posem una mica del sofregit per sobre.

Barregem lo pa i la farina d’ametlla i ho repartim per damunt. 



Posem a gratinar al forn i servim acabat de fer.

És un plat que se por preparar en antelació i guardar a la nevera.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada