Ingredients:
16 pataques
300g gambes (ja pelades)
500g rap (ja sense cap ni espina)
4 alls porros
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Farina d’ametlla
Pa ratllat sense gluten
Preparació:
Netegem les pataques i les posem a coure al forn.
Netegem los porros i los tallem a trossets. A una cassola posem un bon
xorro d’oli i los sofregim.
Tallem els gambes i lo rap a trossets. Ho afegim a la cassola i sofregim.
Salpebrem al gust.
Una vegada les pataques estiguen cuites, les dixem gelar. Desprès les
partirem per la mitat i abuidarem.
Xafarem les pataques, salpebrarem i hi posarem un xorret d’oli. Ho barrejarem en casi tot lo sofregit. Guardarem uns trossets de gamba i rap per a posar-ho desprès al damunt.
Farcim les pataques.
Posem una mica del sofregit per sobre.
Barregem lo pa i la farina d’ametlla i ho repartim per damunt.
És un plat que se por preparar en antelació i guardar a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada