12/4/25

Pastís de primavera

 


Un pastís salt per a fer amb cosetes de l’hort i del camp.

Ingredients:

1 manollet d’espàrrecs

1 grapat de pèsols tendres

1 ceba

1 remolatxa

4 ous

200ml crema vegetal

1 massa sense gluten

1 tros de formatge de cabra

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem i tallem la ceba. La posem a una paella i la sofregim en un xorret d’oli.

Netegem los espàrrecs i los tallem a trossets. Los afegim al sofregit.

Desfem los pèsols i també los saltegem una mica.

Batem los ous i los barregem en la crema vegetal. Salpebrem al gust.

Desfem la massa i la posem a un motlle.

Pelem la remolatxa i la tallem a trossets.

Posem a sobre la massa una capa de sofregit, una capa de remolatxa, ia així fins a tindre-ho tot ple.


Repartim la barreja d’ous i crema pel damunt.


A sobre desfem en los dits lo formatge de cabra.

Enfornem uns 30-40 minuts a 180º.

Dixem gelar i tindrem un pastís perfecte per emportar-nos de pícnic i acompanyar-lo d’una bona amanida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada