Un pastís salt per a fer amb cosetes de l’hort i del camp.
Ingredients:
1 manollet d’espàrrecs
1 grapat de pèsols tendres
1 ceba
1 remolatxa
4 ous
200ml crema vegetal
1 massa sense gluten
1 tros de formatge de cabra
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Pelem i tallem la ceba. La posem a una paella i la sofregim en un xorret d’oli.
Netegem los espàrrecs i los tallem a trossets. Los afegim al sofregit.
Desfem los pèsols i també los saltegem una mica.
Batem los ous i los barregem en la crema vegetal. Salpebrem al gust.
Desfem la massa i la posem a un motlle.
Pelem la remolatxa i la tallem a trossets.
Posem a sobre la massa una capa de sofregit, una capa de remolatxa, ia així
fins a tindre-ho tot ple.
Repartim la barreja d’ous i crema pel damunt.
A sobre desfem en los dits lo formatge de cabra.
Enfornem uns 30-40 minuts a 180º.
Dixem gelar i tindrem un pastís perfecte per emportar-nos de pícnic i acompanyar-lo
d’una bona amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada