22/5/24

Coca d’espàrrecs de marge i formatge de cabra

Recepta senzilla per a gaudir d’uns bons espàrrecs acabats de collir.

Ingredients:

Un manollet d’espàrrecs de marge

Un tros de formatge de cabra

1 massa de pizza sense gluten

Oli d’auliva

Pebre negre


Preparació:

Precalentem lo forn a 200º.

Netegem bé los espàrrecs, los tallem a trossets i escaldem. Escorrem bé.

Estenem la massa i la posem damunt d’una llanda amb el paper vegetal.

Repartim lo formatge de cabra tot desfent-lo en los dits. Per damunt hi posarem los espàrrecs ben repartits, una bon xorro d’oli i pebre al gust.


Enfornarem i quan veiguem que la coca està doradeta de dalt i de sota ja la podrem traure del forn.

Vos agraden los espàrrecs de marge? A casa mos encanten, sobretot anar a fer-ne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada