Ingredients:
2 o 3 asbargínyies
1/2 tassa de festucs
Canonges
Ruca
Per al marinat:
4 dents d’all
50ml oli d’auliva
Pebre negre
1c primentó roig picant
1c primentó roig dolç
Sal
Preparació:
Preparem lo marinat tot pelant los alls i trinxant-los. Afegim lo primentó picant, lo primentó dolç, l’oli d’auliva i lo pebre i la sal al gust. Ho dixem reposar mentre preparem la resta.
Netegem les asbargínyies i les tallem a rodanxes.
A una safata de vidre anem posant les rodanxes d’asbargínyia i les anem pintant en lo marinat. Quan les tinguem totes pintades ho dixem reposar uns 30 minuts.
Després les coem al forn uns 20-25 min a 180º.
Aquesta és una recepta on podem dixar les asbarínyies preparades de la nit abans si l’hem de consumir gelada, o bé una estona abans si la voleu tèbia. De les dues maneres està bona.
Tallarem les tomaques seques a trossets.
Pelarem los festucs.
Posarem los canonges i la ruca a la safata per a l’amanida, a sobre hi posarem l’asbargínyia i per damunt les tomaques seques i festucs. Al moment de servir, tirarem una mica de l’oli de la cocció de l’asbargínyia pel damunt.
I si vos ha agradat l’asbargínyia cuita d’aquesta manera, també la podeu acompanyar d’un bol d’arròs integral i una mica de ruca.
Ja me contareu si la feu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada