22/4/24

Moniatos farcits de fesols (Sweet Potato Jackets with Black Bean Chilli)

 


Aquesta recepta me la va passar una bona amiga i està boníssima.


Ingredients:

4 moniatos

400g fesols negres cuits

400g tomaca en conserva

1 ceba

2 dents d’all

1 pesteta triturda

1c comí

1c orenga se

1/4c canyella

1c primentó fumat

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre


Preparació:

Netegem bé los moniatos i los coem al forn sencers. 200º uns 15-20 minuts.

A la Magimix Cook Expert preparem la salsa. Pelem la ceba i los alls. Tallem al ceba en 4 trossos i ho posem tot a la olla inox. Tirem un bon xorro d’oli d’auliva i programem: COCCIÓN/ DORAR. En acabar, triturem 30s 18v.

Afegim les tomaques en conserva i programem: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA. Als 10 minuts, parem la cocció, afegim les espècies i després continuem amb la tapa menuda destapada. En acabar triturem 15s 15v (tornant a posar la tapa menuda).

Si no teniu robot de cuina, feu el mateix procediment a la cassola i després tritureu la salsa.

Afegim los fesols i coem en lo mateix programa uns 15 minuts més.


Traiem los moniatos del forn, los obrim per la mitat i servim en los fesols a dintre.


Si feu la recepta ja me contareu si vos ha agradat.

Gràcies Helena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada