Aquesta recepta me la va passar una bona amiga i està boníssima.
Ingredients:
4 moniatos
400g fesols negres cuits
400g tomaca en conserva
1 ceba
2 dents d’all
1 pesteta triturda
1c comí
1c orenga se
1/4c canyella
1c primentó fumat
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé los moniatos i los coem al forn sencers. 200º uns 15-20 minuts.
A la Magimix Cook Expert preparem la salsa. Pelem la ceba i los alls. Tallem al ceba en 4 trossos i ho posem tot a la olla inox. Tirem un bon xorro d’oli d’auliva i programem: COCCIÓN/ DORAR. En acabar, triturem 30s 18v.
Afegim les tomaques en conserva i programem: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA. Als 10 minuts, parem la cocció, afegim les espècies i després continuem amb la tapa menuda destapada. En acabar triturem 15s 15v (tornant a posar la tapa menuda).
Si no teniu robot de cuina, feu el mateix procediment a la cassola i després tritureu la salsa.
Afegim los fesols i coem en lo mateix programa uns 15 minuts més.
Traiem los moniatos del forn, los obrim per la mitat i servim en los fesols a dintre.
Si feu la recepta ja me contareu si vos ha agradat.
Gràcies Helena!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada