27/4/24

Arròs negre de sépia i escamarlans

 


Ingredients:

400g arròs

2 bossetes de tinta de calamar

2 sépies

1 primentó roig

6 escamarlans

4 dents d’all

600ml caldo de peix

Sal

Oli d’auliva


Preparació:

Netegem bé la sépia i la tallem a trossos.

Posem un bon xorro d’oli a la paella i saltegem los escamarlans en les dents d’all.

Netegem lo primentó i lo tallem al gust.

Traiem los escamarlans i los reservem.

Sofregim lo primentó.

Afegim la sèpia al sofregit i saltegem un parell de minuts.


A continuació hi tirem l’arròs, lo sofregim una mica i aboquem lo caldo de peix.



Al cap de 5 minuts hi tirem la tinta de calamar, repartim bé i dixem acabar de coure.


Quan veiguem que ja casi s’ha embegut tot lo caldo, parem lo foc, posem los escamarlans al damunt i tapem 5 minuts.

Servim acabat de fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada