Ingredients:
400g arròs
2 bossetes de tinta de calamar
2 sépies
1 primentó roig
6 escamarlans
4 dents d’all
600ml caldo de peix
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé la sépia i la tallem a trossos.
Posem un bon xorro d’oli a la paella i saltegem los escamarlans en les dents d’all.
Netegem lo primentó i lo tallem al gust.
Traiem los escamarlans i los reservem.
Sofregim lo primentó.
Afegim la sèpia al sofregit i saltegem un parell de minuts.
A continuació hi tirem l’arròs, lo sofregim una mica i aboquem lo caldo de peix.
Al cap de 5 minuts hi tirem la tinta de calamar, repartim bé i dixem acabar de coure.
Quan veiguem que ja casi s’ha embegut tot lo caldo, parem lo foc, posem los escamarlans al damunt i tapem 5 minuts.
Servim acabat de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada