7/1/24

Tempura de shimeji

 


En aquesta recepta participo al #TempuraInternationalDay.

Ingredients:

Bunapi shimeji (blancs)

Buna shimeji (marrons)

4C farina de cigrons

1 tassa d’aigua fresca

2 gotes vinagre de poma

Làmines d’alga nori

Tamari

Salsa sweet chili

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netejarem bé los shjimeji i los separarem en grupets al gust. A alguns d’ells los hi embolicarem una tira d’alga nori.

Prepararem al tempura barrejant bé la farina de cigrons i les dues gotes de vinagre per a que nos se note tant lo gust de la farina de cigró.

Posarem oli d’auliva  a calentar i quan estigue ben calent, anirem sucant los shimeji a la massa i fregint.

Los traurem i dixarem escórrer damunt d’un plat amb paper de cuina per a traure l’excés d’oli.

Servirem acabats de fer en una mica de salsa tamari i sweet chili, al gust.

També podeu fer salsa de tempura o bé acompanyar-la d’aquella salsa que més vos agrade com podria ser un romesco i li doneu un toc diferent.


Bon profit!

Si voleu vore més receptes de tempura d’altres bloggers, visiteu: Retointernationalday.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada