En aquesta
recepta participo al #TempuraInternationalDay.
Ingredients:
Bunapi
shimeji (blancs)
Buna shimeji
(marrons)
4C farina de
cigrons
1 tassa d’aigua
fresca
2 gotes
vinagre de poma
Làmines d’alga
nori
Tamari
Salsa sweet
chili
Oli d’auliva
Preparació:
Netejarem bé los shjimeji i los separarem en grupets al gust. A alguns d’ells los hi embolicarem una tira d’alga nori.
Prepararem al tempura barrejant bé la farina de cigrons i les dues gotes de vinagre per a que nos se note tant lo gust de la farina de cigró.
Posarem oli
d’auliva a calentar i quan estigue ben
calent, anirem sucant los shimeji a la massa i fregint.
Los traurem i dixarem escórrer damunt d’un plat amb paper de cuina per a traure l’excés d’oli.
Servirem acabats
de fer en una mica de salsa tamari i sweet chili, al gust.
També podeu
fer salsa de tempura o bé acompanyar-la d’aquella salsa que més vos agrade com
podria ser un romesco i li doneu un toc diferent.
Si voleu vore més receptes de tempura d’altres bloggers, visiteu: Retointernationalday.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada