Ingredients:
3
carabassetes
200g
xampinyons
1 tassa de
quinoa de dos colors
1 all porro
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Orenga
Llevadura nutricional
Preparació:
Netegem bé
les carabassetes, los hi tallem la part superior. Traiem les pipes.
Per a
coure-ho he utilitzat la Magimix Cook
Expert, però amb una olla normal amb vaporera ho podeu fer sense problema.
A la olla
inox posarem la quinoa i l’aigua per a bullir-la. A la part superior les
carabassetes a la vaporera. Taparem i programarem: COCCIÓN/ VAPOR.
Si fem la
recepta amb més carabassetes, també mos serviria afegir la vaporera XL.
Sumariem pisos.
Mentre se cou, a una paella saltejarem l’all porro que haurem netejat bé i tallat a trossets.
Netejarem los xampinyons i los tallarem a daus i los saltejarem en l’all porro.
Quan s’acaben
de coure les coses al vapor, posarem les carabassetes a una safata de forn.
La quinoa la saltejarem en lo sofregit, salpebrarem i li posarem orenga al gust.
Farcirem els
carabassetes i per damunt los hi repartirem una mica de llevadora nutricional.
Gratinarem al forn i ja podrem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada