Avui vos porto la meua versió sense gluten i vegana per a participar al #SachertorteInternationaDay.
Ingredients:
450g farina
sense gluten (jo he utilitzat mitat fava, mitat arròs, però si ho feu amb la
que vos ve preparada per a rebosteria queda més esponjós)
200g sucre
de coco
400ml llet
vegetal d’avena (o la que vulgueu)
200g oli de
coco
100g cacau
15g llevadura en pols
Per a
farcir:
Per a la
cobertura:
100g
xocolata 70%
100g
xocolata 90%
80g oli de
coco
Preparació:
Precalentem lo
forn a 180º.
A un bol,
desfem l’oli de coco i afegim lo sucre de coco i la llet vegetal.
A un altre
bol barregem bé lo cacau, la farina i la llevadura en pols.
Anem afegint
poc a poc la barreja sòlida a la líquida i remenant bé fins obtenir una massa homogènia.
Posem un paper vegetal al motlle (o l’unteu bé d’oli si ho preferiu) i aboquem al massa. Repartim bé i ho coem al forn uns 35-40 minuts. Fins que punxeu i vos surtigue net.
Ho traiem
del forn i dixem gelar damunt d’una reixa.
Quan estigue
gelat, lo partim per la mitat i ho farcim amb la compota d’albercoc.
A continuació preparem la bobertura al bany Maria i ho desfem bé. Quan estigue ho repartim per damunt del pastís i dixem gelar fins que torne a tenir consistència dura.
Voreu que lo meu és “rústic”, però si vos agrada que quede ben homogeni, ho repartiu en l’espàtula i perfileu bé los pastís.
Per a servir-lo li he posat uns gerds per damunt per donar-li una mica de color.
Si voleu vore quina delícia de Sachertorte han preparat altres bloggers, cliqueu aquí.
Fantástica tu versión anti-clásica pero con todo lo que tiene que tener. Muy original y seguro que bien rica. Un abrazote
ResponElimina