5/12/23

Sacher

 

Avui vos porto la meua versió sense gluten i vegana per a participar al #SachertorteInternationaDay.

Ingredients:

450g farina sense gluten (jo he utilitzat mitat fava, mitat arròs, però si ho feu amb la que vos ve preparada per a rebosteria queda més esponjós)

200g sucre de coco

400ml llet vegetal d’avena (o la que vulgueu)

200g oli de coco

100g cacau

15g llevadura en pols

Per a farcir:

Compota d’albercoccasolana

Per a la cobertura:

100g xocolata 70%

100g xocolata 90%

80g oli de coco

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 180º.

A un bol, desfem l’oli de coco i afegim lo sucre de coco i la llet vegetal.

A un altre bol barregem bé lo cacau, la farina i la llevadura en pols.

Anem afegint poc a poc la barreja sòlida a la líquida i remenant bé fins obtenir una massa homogènia.


Posem un paper vegetal al motlle (o l’unteu bé d’oli si ho preferiu) i aboquem al massa. Repartim bé i ho coem al forn uns 35-40 minuts. Fins que punxeu i vos surtigue net.

Ho traiem del forn i dixem gelar damunt d’una reixa.

Quan estigue gelat, lo partim per la mitat i ho farcim amb la compota d’albercoc.

A continuació preparem la bobertura al bany Maria i ho desfem bé. Quan estigue ho repartim per damunt del pastís i dixem gelar fins que torne a tenir consistència dura.

Voreu que lo meu és “rústic”, però si vos agrada que quede ben homogeni, ho repartiu en l’espàtula i perfileu bé los pastís.

Per a servir-lo li he posat uns gerds per damunt per donar-li una mica de color.

Si voleu vore quina delícia de Sachertorte han preparat altres bloggers, cliqueu aquí.

1 comentari:

  1. Fantástica tu versión anti-clásica pero con todo lo que tiene que tener. Muy original y seguro que bien rica. Un abrazote

    ResponElimina