Aquesta és una recepta que podeu fer dolça o salada, al gust.
Ingredients:
1 moniato
cuit al forn
1 ou
½ tassa llet
ametlla
½ tassa farina
d’ametlla
1 polsim de
canyella
Sal
Pebre
Preparació:
Pelem lo
moniato i l’aixafem en una forquilla a un bol.
Afegim la
resta d’ingredients i barregem bé.
Acalentem una planxa al forn i quan ja estigue anem posant en una cullereta i donant forma de rodoneta. Quan veiguem qeu estan cuites d’un costat, los hi peguem la volta.
Les anem
traient i dixant a un plat.
Una vegada fetes ja les podrem servir i acompanyar d’allò que més vos agrade, ja sigue dolç o salat: hummus, salsa picant, mostassa, melmelada, cacao...
També és una recepta perfecta per a fer per al BLW si no hi poseu sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada