27/11/23

Empanada de verdures i ou

 

Ingredients:

500g preparat de farina sense gluten per a pa

300ml aigua

2 primentons rojos

2 primentons verds

2 cebes

7 ous

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Sèsam i llavors de ruella per a decorar

 

Preparació:

Fem la massa seguint les instruccions del fabricant afegint l’aigua. Una vegada feta la dixem reposar mentre preparem lo farcit.

Posem a bullir 6 ous 10 minuts (los volem ben durs).

Netegem los primentons i los tallem a daus.

Pelem la ceba i la tallem a daus.

Ho posem tot a una paella en un bon xorro d’oli i sofregim.

Pelem los ous durs i los tallem a daus.

Los barregem en lo sofregit una vegada fet.

Preparem una llanda de forn en un tros de paper vegetal.

Dividim la massa en dues boles i l’estenem bé.

Posem una part a la llanda de forn i al damunt lo farcit.


Ho tapem amb l’altra part de la massa i segellem les vores. Posem decorar si mos sobra una mica de massa. Jo he utilitzat motlles de galetes per a fer les formes.


Agafem l’altre ou i lo batem bé. Pintem l’empanada amb l’ou amb un pinzell i decorem en sèsam i llavors de ruella. Fem alguna foradet en un ganivet per a que s’escape lo vapor.

Ho coem al forn a 180º uns 30-40 minuts. Fins que la massa estigue ben cuita i doradeta.

Li dic empanada per la forma donada, però és com un pastís fet amb massa de pa. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada