Ingredients:
500g preparat
de farina sense gluten per a pa
300ml aigua
2 primentons
rojos
2 primentons
verds
2 cebes
7 ous
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Sèsam i
llavors de ruella per a decorar
Preparació:
Fem la massa
seguint les instruccions del fabricant afegint l’aigua. Una vegada feta la
dixem reposar mentre preparem lo farcit.
Posem a
bullir 6 ous 10 minuts (los volem ben durs).
Netegem los primentons
i los tallem a daus.
Pelem la
ceba i la tallem a daus.
Ho posem tot
a una paella en un bon xorro d’oli i sofregim.
Pelem los ous
durs i los tallem a daus.
Los barregem en lo sofregit una vegada fet.
Preparem una
llanda de forn en un tros de paper vegetal.
Dividim la
massa en dues boles i l’estenem bé.
Posem una part a la llanda de forn i al damunt lo farcit.
Ho tapem amb l’altra part de la massa i segellem les vores. Posem decorar si mos sobra una mica de massa. Jo he utilitzat motlles de galetes per a fer les formes.
Agafem l’altre
ou i lo batem bé. Pintem l’empanada amb l’ou amb un pinzell i decorem en sèsam
i llavors de ruella. Fem alguna foradet en un ganivet per a que s’escape lo
vapor.
Ho coem al
forn a 180º uns 30-40 minuts. Fins que la massa estigue ben cuita i doradeta.
Li dic empanada per la forma donada, però és com un pastís fet amb massa de pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada