22/11/23

Sopes mallorquines

 


Aquí la meua versió d’estes sopes tan completes. Si les proveu, segur que repetireu!

Ingredients:

4 ous

4 llesques de pa sense gluten

1 ceba

2 dents d’all

1 primentó roig

1 primentó verd

½ col

1 manoll de bledes

1l d’aigua

Sal

Oli d’auliva

1C pebre roig dolç

 

Preparació:

Netegem bé les verdures.

Pelem les dents d’all i la ceba. Laminem los alls i tallem al ceba a daus.

Posem un bon xorro d’oli a la cassola i ho afegim. Sofregim.

Tallem los pimentons a daus i los afegim també a la cassola.


Anem sofregint mentre tallem a juliana la col i les bledes.

Ho afegim a la cassola juntament en lo primentó. Salem al gust. Tirem l’aigua i dixem coure a foc lent uns 35 minuts. 


Trenquem los ous i los afegim a la cassola.

Apaguem lo foc i tapem per a que se coguen en un momentet (quan veiguem que la clara està cuita, blanca).

Mentrestant posem una llesca de pa sense gluten a cada plat. La podeu torrar o no, això al gust de cadascú.

Posem per sobre les verduretes i l’ou a cada plat i la miqueta de caldo que quede a la cassola.

Servim acabat de fer per a gaudir del rovell al punt.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada