Aquí la meua versió d’estes sopes tan completes. Si les proveu, segur que repetireu!
Ingredients:
4 ous
4 llesques de
pa sense gluten
1 ceba
2 dents d’all
1 primentó
roig
1 primentó
verd
½ col
1 manoll de
bledes
1l d’aigua
Sal
Oli d’auliva
1C pebre
roig dolç
Preparació:
Netegem bé
les verdures.
Pelem les
dents d’all i la ceba. Laminem los alls i tallem al ceba a daus.
Posem un bon
xorro d’oli a la cassola i ho afegim. Sofregim.
Tallem los pimentons
a daus i los afegim també a la cassola.
Anem sofregint mentre tallem a juliana la col i les bledes.
Ho afegim a la cassola juntament en lo primentó. Salem al gust. Tirem l’aigua i dixem coure a foc lent uns 35 minuts.
Mentrestant posem
una llesca de pa sense gluten a cada plat. La podeu torrar o no, això al gust
de cadascú.
Posem per
sobre les verduretes i l’ou a cada plat i la miqueta de caldo que quede a la
cassola.
Servim acabat
de fer per a gaudir del rovell al punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada