Un clàssic de casa nostra.
Ingredients:
500g
boquerons nets, oberts i sense espina
4-5 dents d’all
1c pesteta
triturada
Oli d’auliva
Sal
Julivert
Preparació:
Netegem los
boquerons (també podeu demanar a la peixateria que vos ho facen).
Pelem i
laminem les dents d’all.
Posem un bon
xorro d’oli a una paella fonda i hi posem les dents d’all. Les caramel·litzem a
foc lent. Quan veiguem que l’oli comence a estar calent afegim també la
pesteta. Si no vos agrada lo picant, no cal que n’hi poseu.
Dixem coure a foc lent uns 10 minuts per a que l’oli agafe lo gustet. Després anem posant los boquerons oberts a la paella. Si veiem que quan los acabeu de posar l’oli no los cubrix, posem una mica més d’oli fins a cobrir-los.
Anem coent a
foc lent uns 20 minuts fins que veiguem que estan ben fets.
Tallem una miqueta de julivert pel damunt i servim acabats de fer en un trosset de pa per a sucar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada