7/12/23

Un llibre, una recepta (71): Estofat de soja texturitzada

 


 Avui la recepta que vos porto és del llibre: Recetas veganas Realfooding de Sofía Álvarez. Un llibre amanós i amb receptes per a fer  per a tota la família.

 


Ingredients:

60g de soja texturitzada grossa

1 ceba

3 dents d’all

4 pastanagues

2 pataques

2C farina de cigrons

500ml caldo de verdura

2C salsa de tomaca casolana

3 fulles d llorer

2C de tamari

200g pèsols congelats fins

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Hidratem la soja texturitzada amb aigua uns 20 minuts.


Pelem les pastanagues, al ceba, los alls i les pataques.

Tallem la ceba a juliana i los alls a làmines. Ho posem a una cassola en una xorro d’oli i ho dorem.

Tallem les pastanagues a rodanxes i les pataques a trossets. Ho afegim a la cassola.

Afegim la farina i saltegem 1 minut.

A continuació afegim lo caldo de verdures, la soja texturitzada escorreguda, la salsa de tomaca, les fulles de llorer, lo tamari i salpebrem al gust. Tapem i dixem coure 20 minuts a foc mitjà-baix.

Afegim los pèsols i deixem coure uns 15 minuts més.

Aquests és d’aquells plats que sempre està més bon l’endemà perquè ha reposat. És perfecte per a carmanyola i també per a xiquets, ja que queda molt suau i és fàcil de minjar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada