Avui la recepta que vos porto és del llibre: Recetas veganas Realfooding de Sofía Álvarez. Un llibre amanós i amb receptes per a fer per a tota la família.
Ingredients:
60g de soja
texturitzada grossa
1 ceba
3 dents d’all
4
pastanagues
2 pataques
2C farina de
cigrons
500ml caldo
de verdura
2C salsa de
tomaca casolana
3 fulles d
llorer
2C de tamari
200g pèsols
congelats fins
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Hidratem la
soja texturitzada amb aigua uns 20 minuts.
Pelem les pastanagues, al ceba, los alls i les pataques.
Tallem la
ceba a juliana i los alls a làmines. Ho posem a una cassola en una xorro d’oli
i ho dorem.
Tallem les pastanagues a rodanxes i les pataques a trossets. Ho afegim a la cassola.
Afegim la farina i saltegem 1 minut.
A continuació afegim lo caldo de verdures, la soja texturitzada escorreguda, la salsa de tomaca, les fulles de llorer, lo tamari i salpebrem al gust. Tapem i dixem coure 20 minuts a foc mitjà-baix.
Afegim los pèsols i deixem coure uns 15 minuts més.
Aquests és d’aquells plats que sempre està més bon l’endemà perquè ha reposat. És perfecte per a carmanyola i també per a xiquets, ja que queda molt suau i és fàcil de minjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada