Una recepta fantàstica per a compartir.
Ingredients:
2 remolatxes
1 ceba
tendra
1 alvocat
1 maçana
àcida
50ml oli d’auliva
Sal
Pebre negre
2C xarop
atzavara
2C mostassa
(amb mostassa antiga també quedà bo)
Enciam i
torradetes per acompanyar.
Preparació:
Coem les
remolatxes al forn el dia abans. Si les voleu bullir també estan bones, però
personalment, m’agraden més al forn.
Les pelem i
tallem a daus. Les posem a un bol.
Pel la ceba,
la maçana i l’alvocat i també ho tallem a daus. Ho posem tot a un bol i
barregem bé.
Fem la vinagreta tot barrejant l’oli d’auliva, lo xarop d’atzavara, la mostassa i salpebrant al gust.
Ho aboquem al bol i barregem bé. Dixem reposar uns 15-20 minuts i ja podrem servir.
Ho
acompanyeu de torradetes, xips de yuca o moniato... allò que més vos agrade.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada