12/12/23

Tàrtar de remolatxa

 


Una recepta fantàstica per a compartir.

Ingredients:

2 remolatxes

1 ceba tendra

1 alvocat

1 maçana àcida

50ml oli d’auliva

Sal

Pebre negre

2C xarop atzavara

2C mostassa (amb mostassa antiga també quedà bo)

Enciam i torradetes per acompanyar.

 

Preparació:

Coem les remolatxes al forn el dia abans. Si les voleu bullir també estan bones, però personalment, m’agraden més al forn.

Les pelem i tallem a daus. Les posem a un bol.

Pel la ceba, la maçana i l’alvocat i també ho tallem a daus. Ho posem tot a un bol i barregem bé.



Fem la vinagreta tot barrejant l’oli d’auliva, lo xarop d’atzavara, la mostassa i salpebrant al gust.

  

Ho aboquem al bol i barregem bé. Dixem reposar uns 15-20 minuts i ja podrem servir.

Ho acompanyeu de torradetes, xips de yuca o moniato... allò que més vos agrade.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada