19/9/23

Corona de carabassó i formatge

 


Una recepta senzilla i bona.

 

Ingredients:

1 massa de pizza sense gluten

1 tros de formatge de cabra

1 carabassó

Fulles d’aufàpiga

Pinyons

Tomaques cherries al forn

1 ou

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 220º.

Estenem la massa damunt de la llanda de forn.

Marquem un cercle al mig en un bol.


Netegem lo carabassó i lo tallem a rodanxes. Anem posant els rodanxes damunt de la massa al voltant del cercle. Tallem a triangles lo centre del cercle segons la foto.

Desfem a trossets lo formatge de cabra per damunt del carabassó. 

Posem les fulles d’aufàpiga i los pinyons.

Tanquem los triangles damunt de la massa tot fent una corona.


Pintem en ou.

Coem al forn fins que la massa estigue cuita.

Dixem gelar i hi posem per damunt les cherries al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada