14/9/23

Bowl de fesols

 


Ja sabeu que m’encanten aquest tipus de plats que se poden preparar en un moment i que formen part del meu batch cooking setmanal.


Ingredients:

Fesols cuits

Bajoques al vapor

Pastanagues al vapor

Brots tendres

Panís cuit

Aulives sense pinyol

Ou dur

Barreja de llavors

Comí mòlt

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Posem a la base del bol los brots tendres i los fesols.

Anem posant la resta d’ingredients segons mos agrade més.

Pelem l’ou, lo partim per la mitat (o a quarts, al gust) i també lo posem al bol.

Empolvorarem los fesols en una mica de comí, l’ou amb una mica de pebre i repartirem les llavors per la resta del bol.

Servirem en un bon xorret d’oli d’auliva.

Si remeneu pel blog, trobareu altres bols que segur que vos agradaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada