21/12/22

Torró de xocolata i arròs unflat

 


Una idea per a fer un detallet aquestes festes. Vos poden ajudar los més menuts de casa que segur que acabaran llepant-se los dits!

Ingredients:

(per a 1 tableta)

80g Xocolata al 70% per fondre

10g crema de cacauet o avellana

60g arròs unflat sense sucre

 

Preparació:

Desfem la xocolata al bany Maria.


Quan estigue a punt de desfer-se del tot li afegim la crema de fruits secs i ho acabem de remenar bé.

Reservem un 10% d’aquesta mescla.

Dixem atemperar una mica i barregem bé l’arròs unflat.

Ho posem en motlles (si no en teniu com és el meu cas, podeu utilitzar bricks netejats i partits per la mitat) i damunt li acabem de posar la capa de xocolata sense barrejar per a que queden més homogenis (tot i que los nostres són una mica rústics). Podem posar fruits secs al damunt si vos ve de gust.

Ho dixem gelar i quan estigue solidificat ho desemmotllem amb compte tot desmuntant los bricks.

Emboliquem les tabletes com més vos agrade. Jo he utilitzar paper de forn i de regal.

 Amb aquesta mateixa barreja podeu fer un bombonets que segur quedaran bons.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada