26/12/22

Risotto de pèsols i cloïsses

 

Ingredients:

300g arròs

1 ceba

1 dent d’all

150g pèsols

300g cloïsses

550ml caldo de verdura (o de peix, com preferiu)

Parmesà

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem i tallem la ceba a trossets.

Pelem i trinxem la dent d’all.

Ho sofregim a la cassola en un xorro d’oli.


Coem les cloïsses en una cassola a banda. Així evitarem, si tenen restes de sorra, que aquesta acabe a l’arròs.

Afegim l’arròs a la cassola i saltegem. Salpebrem. 

Colem les cloïsses i reservem lo seu caldo. L’afegim a la cassola amb lo caldo de verdura i los pèsols.

Ho coem fins que l’arròs estigue casi cuit. Afegim lo parmesà i remenem bé. A continuació afegim les cloïsses.

Acabem de coure i servim acabar de fer.


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada