Les aulives de kalamata són una perdició, no vos passa?
Ingredients:
3 cebes
roiges
Aulives kalamata
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Romer
Per a la
massa:
250g farina
de panís
3c llevadura
50g mantega
vegana
200ml crema
vegetal
1C mostassa
Preparació:
Pelem les
cebes, les tallem a juliana i sofregim a foc lent per a que se vaiguen caramel·litzant
en un xorret d’oli. Una vegada fetes, salpebrem.
Precalentem lo forn a 180º.
Fem la massa en lo processador d’aliment que tingueu. Barregem la farina de panís, la llevadura, la mantega vegana, la crema vegetal i la mostassa. Jo he utilitzat la Magimix Cook Expert programant: PANADERÍA, MASSA/PASTEL.
Traiem lo pinyol
de les aulives de kalamata i les tallem per la mitat.
Posem paper vegetal a una llanda de forn i aboquem la massa. Per sobre hi posem la ceba ben repartida, les aulives i una mica de romer.
Tirem un
xorret d’oli per damunt i coem al forn uns 30-40 minuts, fins que veiguem que
estigue doradet i la massa cuita.
Dixem gelar i a minjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada