20/7/22

Pastís de ceba roja i kalamata

 


Les aulives de kalamata són una perdició, no vos passa?

Ingredients:

3 cebes roiges

Aulives kalamata

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Romer

Per a la massa:

250g farina de panís

3c llevadura

50g mantega vegana

200ml crema vegetal

1C mostassa

 

Preparació:

Pelem les cebes, les tallem a juliana i sofregim a foc lent per a que se vaiguen caramel·litzant en un xorret d’oli. Una vegada fetes, salpebrem.


Precalentem lo forn a 180º.

Fem la massa en lo processador d’aliment que tingueu. Barregem la farina de panís, la llevadura, la mantega vegana, la crema vegetal i la mostassa. Jo he utilitzat la Magimix Cook Expert programant: PANADERÍA, MASSA/PASTEL.

Traiem lo pinyol de les aulives de kalamata i les tallem per la mitat.

Posem paper vegetal a una llanda de forn i aboquem la massa. Per sobre hi posem la ceba ben repartida, les aulives i una mica de romer.

Tirem un xorret d’oli per damunt i coem al forn uns 30-40 minuts, fins que veiguem que estigue doradet i la massa cuita.

Dixem gelar i a minjar!

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada