Moltes vegades comprem sals aromatitzades i fer-les a casa és ben senzill.
Avui vos
porto una recepta que sempre tinc preparada a casa. Va bé si voleu disminuir lo
consum de sal dels vostres plats i a la vegada aromatitzar-los, o simplement
donar-li un toc diferent al vostre pa en tomaca.
Ingredients:
Sal rosa de
l’Himàlaia (o qualsevol altra sal que utilitzeu)
Herbes provençals
( a Entreté les venen a granel, eco i molt bones)
*No poso
quantitats. Simplement recordar que posarem mitat sal, mitat herbes provençals,
no en pes, sinó en volum.
Preparació:
Posarem la sal i les herbes al pot de la nostra trituradora i ho triturarem.
Ho posarem
en un saler, pot o allà on ho guardeu.
Jo sempre li poso uns granets d’arròs al saler per a que no agafe humitat.
Ja me direu
si vos ha agradat!
Una idea fácil e interesante que todos pueden hacer.
ResponEliminaBesos