23/5/21

Sal en herbes provençals

 


Moltes vegades comprem sals aromatitzades i fer-les a casa és ben senzill.

Avui vos porto una recepta que sempre tinc preparada a casa. Va bé si voleu disminuir lo consum de sal dels vostres plats i a la vegada aromatitzar-los, o simplement donar-li un toc diferent al vostre pa en tomaca.

 

Ingredients:

Sal rosa de l’Himàlaia (o qualsevol altra sal que utilitzeu)

Herbes provençals ( a Entreté les venen a granel, eco i molt bones)

 

*No poso quantitats. Simplement recordar que posarem mitat sal, mitat herbes provençals, no en pes, sinó en volum.

 

Preparació:

Posarem la sal i les herbes al pot de la nostra trituradora i ho triturarem.


Ho posarem en un saler, pot o allà on ho guardeu.

Jo sempre li poso uns granets d’arròs al saler per a que no agafe humitat.

Ja me direu si vos ha agradat!

 

1 comentari: