16/5/21

Entrepà de calamars en allioli

 


Avui no anem molt lluny amb Cocinas del Mundo. Mos quedem per Madrid, així que toca un entrepà de calamars en allioli com a clàssic que li agrada molt a un de casa.

 

Ingredients:

Anelles de calamar

Farina de panís

Farina d’arròs integral

Aigua

Sal

Oli d’auliva

Pa (lo que més vos agrade)

Allioli

 

Preparació:

Primer que res farem los calamars. L’arrebossat que vos proposo és sense gluten ni ou. No queda igual que amb altres farines amb gluten, però és una alternativa bona per a aquells que no poden minjar gluten.

Les quantitats dependran sempre del número de calamars que hagueu de fer. Per a unes 4 persones jo he utilitzar 4 cullerades soperes de cada farina i he anat afegint aigua i remenant fins aconseguir una massa per arrebossar.

Acalentarem l’oli a una paella i quan estigue ben calent arrebossarem bé los calamars en la massa i los anirem fregint.

Quan estiguen cuits los dixarem a un plat en paper de cuina per a traure l’excés d’oli.

Tallarem los entrepans per la mitat, untarem d’allioli al gust i posarem uns quants calamars.


Servirem acabat de fer.

 

Si voleu vore més receptes madrilenyes, visiteu: La cajita de Nieves y Elena.

 

 

4 comentaris:

  1. Un buen bocata de calamares con una cerveza y ya tenemos un feliz domingo.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  2. El ali oli le va que ni pintado!!
    Besos

    ResponElimina
  3. Sin duda alguna es el bocata perfecto! el allioli es el rock and roll del bocata de calamares!!
    un besito

    ResponElimina
  4. Para mi sin ali oli. Una delicia de la que disfrutamos en Madrid.
    Bss

    ResponElimina