Avui no anem molt lluny amb Cocinas del Mundo. Mos quedem per Madrid, així que toca un entrepà de calamars en allioli com a clàssic que li agrada molt a un de casa.
Ingredients:
Anelles de
calamar
Farina de
panís
Farina d’arròs
integral
Aigua
Sal
Oli d’auliva
Pa (lo que
més vos agrade)
Allioli
Preparació:
Primer que
res farem los calamars. L’arrebossat que vos proposo és sense gluten ni ou. No
queda igual que amb altres farines amb gluten, però és una alternativa bona per
a aquells que no poden minjar gluten.
Les quantitats dependran sempre del número de calamars que hagueu de fer. Per a unes 4 persones jo he utilitzar 4 cullerades soperes de cada farina i he anat afegint aigua i remenant fins aconseguir una massa per arrebossar.
Acalentarem l’oli a una paella i quan estigue ben calent arrebossarem bé los calamars en la massa i los anirem fregint.
Quan estiguen
cuits los dixarem a un plat en paper de cuina per a traure l’excés d’oli.
Tallarem los
entrepans per la mitat, untarem d’allioli al gust i posarem uns quants
calamars.
Si voleu
vore més receptes madrilenyes, visiteu: La cajita de Nieves y Elena.
Un buen bocata de calamares con una cerveza y ya tenemos un feliz domingo.
ResponEliminaBss
Elena
El ali oli le va que ni pintado!!
ResponEliminaBesos
Sin duda alguna es el bocata perfecto! el allioli es el rock and roll del bocata de calamares!!
ResponEliminaun besito
Para mi sin ali oli. Una delicia de la que disfrutamos en Madrid.
ResponEliminaBss