Ingredients:
2-3
carabassons
4-5 alls
tendres
6 xampinyons
grossos
Tomaques cherries
Llevadura nutricional
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem los
carabassons, los partim a trossets (uns 5 cm d’alt) i los abuidem.
Salpebrem, posem un xorro d’oli i los coem al forn a 170º uns 10 minuts.
Netegem los
xampinyons i los alls tendres.
Mentrestant posem al processador d’aliments de la Magimix Cook Expert, a la cuba grossa, l’interior dels carabassons, los alls tendres i los xampinyons. Salpebrem i tirem un xorret d’oli.
Triturem
durant un parell de minuts.
Farcim los carabassons.
Posem llevadura nutricional al damunt.
Netegem les cherries, les partim per la mitat i ne posem una a cada carabassó.
Coem al forn uns 20-30 minuts tot depenent de lo “al dente” que vos agraden los carbassons i ja podrem minjar-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada