28/5/21

Carabassons farcits de xampinyons i alls tendres

 


Ingredients:

2-3 carabassons

4-5 alls tendres

6 xampinyons grossos

Tomaques cherries

Llevadura nutricional

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem los carabassons, los partim a trossets (uns 5 cm d’alt) i los abuidem.

Salpebrem, posem un xorro d’oli i los coem al forn a 170º uns 10 minuts.

Netegem los xampinyons i los alls tendres.

Mentrestant posem al processador d’aliments de la Magimix Cook Expert, a la cuba grossa, l’interior dels carabassons, los alls tendres i los xampinyons. Salpebrem i tirem un xorret d’oli.

Triturem durant un parell de minuts.

Farcim los carabassons.

Posem llevadura nutricional al damunt.

Netegem les cherries, les partim per la mitat i ne posem una a cada carabassó.

Coem al forn uns 20-30 minuts tot depenent de lo “al dente” que vos agraden los carbassons i ja podrem minjar-ho.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada