2/6/21

Mossets de xampinyons, feta i melmelada de ceba

 


Ingredients:

1 base de pizza sense gluten

Formatge feta

Xampinyons

Melmelada de ceba

1 ou

Sèsam

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem i saltegem los xampinyons en un xorret d’oli.

Tallem lo feta a trossets.

Precalentem lo forn a 200º.

Estenem la base de pizza sense gluten i fem 12 porcions.

A cada porció li fem 3 tallets.

Posem a una punta uns trossets de feta, a sobre los xampinyons i una mica de melmelada de ceba.


Ho anem enrotllant tot i donant-li la forma que volem.

Ho posem a una llanda de forn en paper vegetal. Ho pintem en ou batut i damunt hi tirem una mica de sèsam.


Ho coem al forn fins que veiguem que estan doradets.


Estan bons calents com gelats.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada