D’aquest plat se’n fa conserva habitualment a l’estiu i després se’n
gaudeix durant tot l’any.
Ingredients:
(dependrà de la quantitat que ne vulgueu preparar, jo he fet uns 500g
aproximadament)
2 asbargínyies
1 pesteta
2 primentons rojos
1 ceba
2 tomaques
2 pastanagues
1 fulla de llorer
Oli d’auliva
Sal
Preparació:
Escalivem
les asbargínyies, los primentons i la pesteta.
Quan
estiguen cuits, los dixem gelar i depsrés los pelem.
Netegem i
pelem les cebes i les tomaques i ho tallem a trossos. Netegem i ratllem les
pastanagues.
Posem un
xorro d’oli a la paella i afegim la tomaca, la ceba i les pastanagues.
Salpebrem al gust i sofregim.Després afegim l'escalivada i acabem de coure.
Ho posem a un bol i ho triturem tot. Corregim
de sal.
Amb Magimix:
Posem un
xorro d’oli a al cassola, afegim la tomaca, la ceba, la pastanaga i l'escalivada. Programem
Cocción lenta 20min/ Velocitat 1A/ 95º
Després programem Experto 30s/Velocitat 10.
Ho posem tot
en pots esterilitzats i ho guardem ala nevera. Si vulguesem fer conserva
hauríem de posar los pots amb aigua a una cassola cap per avall, fer bullir d’aigua
i després dixar-ho gelar.
Ja me
contareu si ho proveu de fer!
Te que estar bonissim!!! Petons
ResponEliminaNo entiendo los ingredientes pero seguro que estaba muy rica. bss
ResponEliminaque bó!
ResponEliminaPetons
Rosa
¡Ay, qué bueno! Muy buena receta, gracias :D
ResponEliminaMe dan unas ganas locas de mojar pan en esta exquisita mezcla de verduras!
ResponEliminaBesos
Nieves
No me traduce todos los ingredientes (pesteta, pero tienen una pinta muy buena.
ResponEliminaBss
Elena
La "pesteta" es la guindilla/ peperoncino. Así es como lo decimos en mi pueblo, que tampoco se parece en nada a la palabra en catalán: "bitxo".
Eliminaté una pinta fenomenal, ja m'estic imaginant uns macarrons amb aquesta salseta i se'm fa la boca aigua!!
ResponEliminapetons!
Pues vistos los ingredientes, desde luego tiene que ser una salsa muy rica y además muy combinable para acompañar otros platos.
ResponEliminaBss
No sabia que se le llamaba bitxo a la guindilla jejejeje y entiendo por que! Desde luego Cris que tu propuesta es genial para un aperitivo y si encima la puedes guardar como conserva mejor aun, sin duda que la hago! Un besito
ResponEliminamira que apañao y rico que tiene que estar, buena eleccion, bss
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