12/8/20

Bunyols de carabassó i panís




Una recepta senzilla com a entrant vegetal.

Ingredients:
1 carabassó gros
150g panís cuit
Garam masala
Primentó picant
Pebre negre
Sal
Farina de cigrons
Oli

Preparació:
Rentem bé lo carabassó i lo ratllem. Lo posem a un escorredor i lo dixem una estona per a que solte l’excés d’aigua. L’apretem una mica per ajudar a traure-la tota.


Ho posem a un bol i afegim lo panís i les espècies en la quantitat al gust de cadascú.


Afegim un parell de cullerades de farina de cigrons i barregem bé. La quantitat de farina dependrà de la humitat dels ingredients, així que afegiu segons veieu que necessite i vos queden una textura de bunyol.
Posem un bon xorro d’oli a la paella i l’acalentem. Anem posant cullerades de la massa per tal de fer leos bunyols i los fregim banda i banda fins que estiguen doradets.


Los anirem trient i posant damunt d’un plat en paper de cuina per tal que que absorvixque l’excés d’oli.
Servirem acompanyats d’una amanida o bé amb alguna salseta per sucar, en aquest cas, mostassa i salsa brava.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada