17/8/20

Gaspatxo de bercocs


O d’albercocs com diríeu la majoria.


Ingredients:
5-8 tomaques
15 albercocs
1 tros primentó verd
1 tros pimentó roig
1 dent d’all
1 tros ceba tendra
Sal
Oli d’auliva

Preparació:
Netegem bé els verdures. Pelem la dent d’all, les tomaques i los bercocs. Als bercocs los hi triem també lo pinyol.
Ho posem tot a l’olla de la Magimix CookExpert (o a qualsevol processador d’aliments que tingueu). Afegirem un xorro generós d’oli d’auliva i sal al gust.


Posarem programa EXPERTO V18. Triturarem fins que veiguem que té la textura desitjada. Si no ne fem molta quantitat com és el cas, haurem d’anar repelant amb l’espatula les vores de l’olla per tal de fer-ho baixar i que se triture bé.


Ho dixarem reposar un parell d’hores a la nevera per a servir-ho ben fresquet o si ja teníem tota la verdura i fruita a la nevera, ho servim directament.


Al damunt hi podeu posar allò que vos vingue de gust. En aquest cas jo he tallat una mica de tomaca, ceba tendra, uns germinats i un xorret d’oli d’auliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada