19/8/20

Kaikaya

Si esteu per València i vos apetix cuina de fusió, visiteu Kaikaya, un restaurant on es fusiona la cuina Nikkei Nippo-brasilenya com ells s’autedefinixen.

A vegades apetix minjar una mica diferent del que tenim a la vora de casa i anar a una capital t’obri lo ventall de possibilitats.

Si consulteu la carta voreu que oferix  moltes opcions per a tots los gustos o bé també podeu fer un menú degustació. Natros vam fer dos entrants a compartir, un plat per persona i postres i vam quedar bé. Per beure teniu diferents opcions, des de l’aigua, passant per la cervesa, vins, sangria, aigua de valència... fins a cocktails.

Per compartir mos vam decidir per un Taco Maroto (en vam demanar un per persona). Taco de panís, peix en kimuchi (salsa japonesa a base de pesteta, al i ceba) i guacamole de cactus. Sóc molt fan del guacamole, i m’apetia provar lo de cactus i també perquè lo plat té un toc picant. Unes mossegades rodones, molt ben compensat.

I una Tempura de l’Amazones feta a base de verdures i fruita amb un toc de mel i anís. Un plat curiós, dolç i salat que també te podries minjar de postre.

Per plat, un Acevichado. Una fusió de makis i ceviche de corball molt encertada. Alvocat, ají groc, cilantre, ceba roja i moniato. També amb un toquet picantet molt bo.

I l’últim plat que si m’encanto ja no li puc fer la foto  perquè qui se’l va minjar lo va trobar molt bo. Samba gaucho. Vaca madurada de brasil, pinya caramel·litzada amb canyella, foie, formatge de cabra i salsa hoisin de hibisc. S’ho va demanar al punt i ho va devorar en segons.

Per postres, un tradicional japonès que podeu trobar de diferents sabors. Lo nostre de frutia de la passió i chili. Refrescant i molt bo. Així que guardeus un foradet per fer los postres perquè valen la pena.

Un restaurant pe repetir on se gaudeix del bon ambient però que vos recomano trucar per reservar taula. Ja me contareu si aneu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada